Busreis naar Den Bosch op 27 mei

We zijn vertrokken! 😀

De Blauwe Brigade gaat weer on tour! We regelen een bus naar Den Bosch voor de vierde game in de finale van de play-offs op vrijdag 27 mei.

Wat kost het?

De busreis (heen en terug) kost 15 euro. Maar… leden van De Blauwe Brigade krijgen 2,50 euro korting en betalen dus 12,50 euro.

Een toegangsbewijs voor de game moet je zelf bestellen via de online ticketshop van Den Bosch. De kaartjes voor de uitvakken zijn inmiddels uitverkocht!

Hoe ziet het programma eruit?

We verzamelen vrijdagmiddag 17.15 uur bij de Vijf Meihal. De bus vertrekt om 17.30 uur. Zorg dat je op tijd aanwezig bent, we wachten niet. Op vrijdag is het tot 19.30 uur betaald parkeren in de omgeving van de Vijf Meihal.

We vertrekken 30 minuten na afloop van de game weer richting Leiden. Mochten we kampioen worden, dan waarschijnlijk iets later… 🙂 Naar verwachting zijn we rond middernacht weer terug bij de Vijf Meihal.

Als je betaald hebt, krijg je van ons een bevestiging.

Door je op te geven ga je akkoord met ons reglement ten aanzien van busreizen. En voor de duidelijkheid zeggen we het nog maar even: tijdens de heenreis is het niet toegestaan alcohol te nuttigen in de bus.

Gratis annuleren niet mogelijk

Het is niet mogelijk om gratis te annuleren, omdat wij op korte termijn kosten moeten maken. Uiteraard is het wel mogelijk om iemand anders in jouw plaats te laten gaan, mocht je onverhoopt niet kunnen. Geef dat dan zo snel mogelijk via e-mail door aan het secretariaat van De Blauwe Brigade: blauwebrigade@eredivisiebasketballleiden.nl.