Busreis naar Antwerpen op 21 april

UPDATE: De bus zit inmiddels vol!

De Blauwe Brigade gaat weer on tour! We regelen een bus naar Antwerpen. ZZ Leiden speelt daar op vrijdagavond 21 april om 20.30 uur in het Antwerpse Sportpaleis tegen Telenet Giants Antwerpen. Het is dan de zogenoemde Night of the Giants, met veel publiek en een uitgebreid randprogramma. Mooie gelegenheid om met een club supporters die kant op te gaan!

Wat kost het?

De busreis (heen en terug voor 27 euro) en een toegangskaartje voor de wedstrijd (13 euro dankzij groepskorting) kosten samen 40 euro. Maar… leden van De Blauwe Brigade krijgen 10% korting op de busreis en betalen in totaal 37 euro. Let op: je hoeft dus zelf geen kaartje voor de game te kopen, dat doen wij voor je. Dankzij groepskorting is een kaartje geen 18 euro maar 13 euro.

Wanneer moet je je uiterlijk aanmelden?

Meld je uiterlijk aan op zondag 2 april 2023. Wacht niet te lang, want vol is vol. We moeten namelijk van tevoren aan Antwerpen doorgeven hoeveel kaartjes we bestellen.

Hoe ziet het programma eruit?

We verzamelen vrijdagmiddag 21 april om 16.15 uur bij de Vijf Meihal. De bus vertrekt om 16.30 uur. Zorg dat je op tijd aanwezig bent, we wachten niet. Het is op vrijdag tot 19.30 uur betaald parkeren bij de Vijf Meihal, daarna is het gratis.

We vertrekken 30 minuten na afloop van de game weer richting Leiden. De bus wacht niet! Waarschijnlijk zijn we rond half één ‘s nachts weer terug bij de Vijf Meihal.

Bevestiging en herinnering

Als je betaald hebt, krijg je van ons een bevestiging en de dag voor de wedstrijd sturen we je nog een herinnering.

Door je op te geven ga je akkoord met ons reglement ten aanzien van busreizen. En voor de duidelijkheid zeggen we het nog maar even: tijdens de heenreis is het niet toegestaan alcohol te nuttigen in de bus.

Disclaimer en annuleringsmogelijkheden

Inmiddels hebben we voldoende aanmeldingen, waardoor het zeker is dat de bus rijdt. We hebben geen automatisch reserveringsysteem,  dus het is voor ons niet mogelijk om meteen de aanmeldmogelijkheid stop te zetten als de bus vol is. We houden dat natuurlijk wel nauwgezet in de gaten. Als je onverhoopt geboekt hebt terwijl er geen plek meer is, dan krijg je uiteraard meteen je geld teruggestort.

Mocht jij – nadat je geboekt hebt – toch niet kunnen, dan kunnen we helaas geen geld terugstorten, omdat wij kosten moeten maken. Uiteraard is het wel mogelijk om iemand anders in jouw plaats te laten gaan. Geef dat dan zo snel mogelijk via e-mail door aan het secretariaat van De Blauwe Brigade: blauwebrigade@eredivisiebasketballleiden.nl