Contributie

Op deze pagina kun je de contributie betalen voor het seizoen 2023-2024. Door de gestegen kosten waren wij vorig jaar helaas genoodzaakt de jaarlijkse contributie te verhogen. Vele jaren was die contributie 15 euro per jaar, maar met ingang van het seizoen 2022-2023 is dat bedrag 17,50 euro per jaar.

De velden met een * zijn verplicht. Wil je nog aanvullende informatie kwijt? Bijvoorbeeld dat je voor meerdere mensen betaalt? Dan kun je dat aangeven in het vakje ‘Bericht’. Vermeld s.v.p. de namen van degenen voor wie je betaalt.

Je ontvangt van ons een bevestiging per e-mail zodra de betaling binnen is én wij die verwerkt hebben in onze administratie.

Je kunt eenmalig je contributie voldoen, maar je kunt ook betalen én een machtiging afgeven waardoor ieder jaar automatisch je contributie wordt overgemaakt aan De Blauwe Brigade. Makkelijk voor jou en makkelijk voor ons! Kies dan hieronder voor “Jaarlijks” en vink het vakje aan waar staat: Hierbij machtig ik De Blauwe Brigade om het bovenstaande bedrag periodiek van mijn rekeningnummer af te schrijven.

Je kunt het bedrag ook overmaken op rekening NL74 ABNA 0981643205 t.n.v. Blauwe Brigade onder vermelding van “verlenging lidmaatschap”, je naam en Blauwe Brigade.

Bedrag