Druk bezochte Open Dag

Vandaag hield Zorg en Zekerheid Leiden Basketball weer de jaarlijkse Open Dag. Kinderen en ouders van scholen en basketbalclubs uit Leiden en omgeving kwamen in grote getale naar de Vijf Meihal om deel te nemen aan de clinic, spelletjes en om de spelers van ZZ Leiden te ontmoeten.

De middag werd geopend door speaker Martin Hooymans, die samen met de mascotte Tee de spelers en begeleiding voorstelde. Al snel namen de coaches en spelers de regie over en mochten alle kinderen meedoen aan de clinic waar belangrijke onderdelen als passen, dribbelen en schieten aan bod kwamen.

Tijdens de kwis die volgde bleek de moeilijkste vraag toch wel wat Mauric Watson Jr. nou lekkerder vond; Drop of Stroopwafels? Het antwoord werd door Maurice zelf in gegeven met een mooie rollende R…strrrroopwafels!!

Verschillende basketbalspelletjes en de skills challenge maakte dat de kinderen de hele middag lekker bezig waren. Als verrassing kwam er ook nog een ijskar de Vijf Meihal inrijden. Dat was net wat de kinderen maar ook de spelers nodig hadden.

Tot slot was er nog tijd om vragen te stellen aan de spelers en natuurlijk om de fel begeerde handtekening van de topspelers van ZZ Leiden te bemachtigen.

En als de deelnemende kinderen nu nog niet helemaal gek van basketbal zijn, dan krijgen ze nog een mooie kans want alle kinderen krijgen nog een gratis toegangskaart toegestuurd voor de thuiswedstrijd op 20 oktober tegen Feyenoord Basketball.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.