Kies de Speler van de Maand Oktober!

De eerste volle maand van het nieuwe seizoen zit erop! ZZ Leiden is goed van start gegaan met veel overwinningen. Tijd om je stem uit te brengen voor de Speler van de Maand! Wie van onZZe jongens kwam in oktober bijzonder goed voor de dag?

In de BNXT League ging alleen het duel tegen Heroes Den Bosch verloren. De andere zes wedstrijden werden in winst omgezet. In de FIBA Europe Cup waren de tegenstanders uit Turkije en Montenegro net een maatje te groot, al was Leiden zeker niet kansloos. Er is nog altijd zicht op het bereiken van de volgende ronde.

Wil je nog even alle statistieken tot nu toe bekijken? Dat kan op de ZZ Leiden-pagina van de BNXT League. De wedstrijdverslagen van de afgelopen maand staan op de site van ZZ Leiden.

Je kunt hieronder je stem uitbrengen voor de Speler van de Maand oktober. Kies één speler en klik/tik op ‘Verzenden’.

Wie is voor jou de Speler van de Maand Oktober?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *