Kies de Speler van de Maanden Februari en Maart!

ZZ Leiden speelde woensdag tegen Kangoeroes Mechelen de laatste game van de maand maart.  Tijd om je stem uit te brengen voor de Speler van de Maand! Dit keer gaat die over twee maanden, februari en maart, omdat Leiden in februari maar drie wedstrijden speelde. Wie van onZZe jongens kwam de afgelopen weken bijzonder goed voor de dag?

Leiden kwam in februari drie keer in actie. Uit tegen BAL en thuis tegen Apollo Amsterdam was de buit voor Leiden, maar thuis tegen Yoast ging de winst naar de tegenstander. In maart kwam Leiden vijf keer in actie. De maand begon met een zeer krappe nederlaag tegen Mechelen, maar daarna ging het een stuk beter. Winst in de bekerfinale tegen Landstede Hammers en overwinningen op Filou Oostende en HUBO Limburg United. Helaas gaf Leiden in het thuisduel tegen Mechelen opnieuw de zege uit handen.

Wil je nog even alle statistieken en de wedstrijdverslagen bekijken? Dat kan op de site van ZZ Leiden. Of klik/tik op de hierbovengenoemde tegenstanders voor alle bijzonderheden.

Je kunt hieronder je stem uitbrengen voor de Speler van de Maanden Februari en Maart. Kies één speler en klik/tik op ‘Verzenden’.