Zaterdag 23 maart grote loterij Blauwe Brigade in de Vijf Meihal!

Het is weer zo ver: een grote loterij van de Blauwe Brigade!

Het is weer zo ver: een grote loterij van de Blauwe Brigade! Die is op zaterdag 23 maart, als ZZ Leiden het in de Vijf Meihal opneemt tegen Dutch Windmills uit Dordrecht. Er is een prachtige hoofdprijs: een fonkelnieuwe fiets, beschikbaar gesteld door sponsor 2wheels in Rijnsburg!

Daarnaast zijn er tal van andere prijzen, variërend van een seizoenskaart voor ZZ Leiden tot een diner voor twee bij Brasserie Park.

Laat deze kans niet lopen! Je kunt voorafgaand aan de wedstrijd loten kopen in de hal. Kom op tijd, want ze gaan meestal hard. Een lot kost één euro, maar als je 5 euro betaalt, krijg je 6 loten! Voor 10 euro loten kopen kan natuurlijk ook, dan krijg je er liefst 12! Tijdens de wedstrijd worden de winnende lotnummers bekendgemaakt.

Dankzij de opbrengst van de loterij kan de Blauwe Brigade dit seizoen weer mooie sfeeracties organiseren. Vooral tijdens de play-offs kunnen spelers en publiek het een en ander verwachten!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *