De Blauwe Brigade organiseert een Hollandse Avond rond de klassieker

Zaterdagavond staan er mooie dingen te gebeuren! Niet alleen speelt ZZ Leiden thuis de klassieker tegen New Heroes Den Bosch, het vervolg mag er ook zijn! Het dak van de Home Town Lounge zou er wel eens af kunnen gaan, want de Blauwe Brigade organiseert een Hollandse Avond!

De game tegen Den Bosch zal een Hollands tintje hebben. Wat dat inhoudt? Kom het vooral zelf meemaken, want de wedstrijden tegen Den Bosch betekenen altijd spektakel. En na de klassieker is er volop spektakel in de Home Town Lounge naast de Vijf Meihal. Dit keer is die voor iedereen toegankelijk.

Op het programma staan bekende artiesten. Zo heeft de Blauwe Brigade dj Rob van Dijck weten te strikken. Ook huiszanger Jeffrey van Es is van de partij, en wie bij de huldiging na de bekerfinale was, weet dat de stemming er dan snel inzit. Ook zanger Danny Plezier staat garant voor topamusement van eigen bodem!

Kortom, dit feestje mag je niet missen. Zorg dat je erbij bent. We gaan na de game van start. De entree is gratis.

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *