Bestuur Blauwe Brigade: draai schorsing Mohamed Kherrazi terug

Het bestuur van de Blauwe Brigade heeft met grote teleurstelling kennisgenomen van de schorsing van Mohamed Kherrazi voor het derde duel in de halve finale van de play-offs komende dinsdag. Wij weten niet wat de reden voor deze schorsing is en we hoeven dat ook niet te weten.

Wat we wel weten is dat het in deze fase van cruciaal belang is dat staf, spelers, bestuur en fans alles op alles zetten om ervoor te zorgen dat ZZ Leiden toch de finale van de play-offs haalt. Naar onze mening is ook de inbreng van Mo daarin van cruciaal belang. Hij is al jaren een toonbeeld van inzet en onbaatzuchtigheid, eigenschappen die komende dinsdag doorslaggevend zijn.

In topsport moet onder grote druk worden gepresteerd en dat levert onherroepelijk conflicten en wrijving op. Laat dat een voedingsbodem zijn voor nieuwe energie en niet voor een ondermijnende interne strijd die voor verdeeldheid zorgt.

Wij doen daarom een dringend beroep op coaches, spelers en bestuur om vóór dinsdag tot een oplossing te komen en ervoor te zorgen dat Mo speelt. In het belang van iedereen die ZZ Leiden een warm hart toedraagt.

Eén reactie op “Bestuur Blauwe Brigade: draai schorsing Mohamed Kherrazi terug”

  1. Ik bekijk het als een buitenstaander. Maar krijg de indruk dat Franke een goede en redelijke coach is. Hij heeft zich nooit beklaagd over omstandigheden of de smalle rotatie en was altijd positief. Er waren volgens mij ook wrijvingen met Simms. Zijn opgelost. Al eerder waren er problemen met Kherrazi. Ook die leken opgelost. Het toont de professionaliteit van ZZ Leiden, bestuur, Kherrazi en Franke dat dit binnenkamers is gebleven en niet opgeblazen is.
    Wanneer Franke weer maatregelen neemt tegen Kherrazi, zal hij daar zijn redenen voor hebben. Het is niet aan het bestuur en zeker niet aan de Blauwe Brigade om veranderingen te eisen op maatregelen van de coach. Tenzij men wil aansturen op een breuk. Of willen we ons verlagen tot voetbalniveau waar bij het minste of geringste de kop van de coach op het hakblok moet?
    Zelfs al gaan we de ballenbak in aanstaande dinsdag dan durf ik te beweren dat we dit seizoen hebben genoten van één van de beste teams sinds de terugkeer van Leiden op het hoogste basketbalniveau. En verder niet zeiken…..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *