Kies de Speler van de Maand November!

November zit erop, tijd voor de verkiezing van de Speler van de Maand! Wie van onZZe jongens kwam in november bijzonder goed voor de dag?

Het team speelde in november acht wedstrijden, en daarin toonde het zich nogal wisselvallig. Vier duels werden in winst werden omgezet, vier duels gingen verloren. We zetten de wedstrijden die ZZ Leiden in november speelde nog even op een rijtje.

Het team van Rolf Franke begon de maand slecht met een dik verlies in Den Bosch op 2 november. Een paar dagen later ging het uitduel voor de FIBA Europe Cup tegen PVSK Veolia Pécs eveneens verloren. Herstel volgde in de makkelijk gewonnen thuiswedstrijd tegen Den Helder Suns op 9 november. Dat bleek een mooie opsteker tegen het belangrijke thuisduel tegen Benfica, dat in een verrassend ruime overwinning werd omgezet. Het weekend daarop kon ZZ Leiden koploper Landstede in Zwolle helaas niet bedwingen.

In het doordeweekse duel tegen Inter Bratislava stonden de mannen er echter weer en trakteerden ze de Slowaken op een nederlaag, waardoor de volgende ronde in de FIBA Europe Cup werd veiliggesteld. Dat ZZ Leiden een wisselvalige maand kende, bleek toen op zaterdag de 23ste Donar te sterk was in de Vijf Meihal. Maar de mannen van Rolf Franke revancheerden zich door een paar dagen later PVSK Veolia Pécs na verlenging te verslaan, waardoor ZZ Leiden uiteindelijk vier van de zes duels in de FIBA Europe Cup in winst omzette.

Je kunt hieronder je stem uitbrengen. Kies één speler en klik/tik daarna op verzenden. De bekendmaking van de uitslag: zaterdagavond 14 december vóór de thuiswedstrijd tegen Heroes Den Bosch.

Wie is voor jou de Speler van de Maand November?

 

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *