Greet Spetter over de finale tegen Den Bosch

ZZ Leiden staat in de finale van de play-offs! In de aanloop naar de eerste game tegen Den Bosch een paar interviewtjes met ZZ Leiden-fans die de ploeg dit seizoen ‘live’ aan het werk hebben gezien. Zoals Greet Spetter, die de vrijwilligerscrew coördineert.

Greet, wie wint deze serie in hoeveel games?

Ik denk dat we deze serie in vier games winnen. Als we er één verliezen is het team daarna happiger op de winst. Dan staan er weer andere personen op die de kar trekken. Maar ik hoop het ook omdat game 4 op 29 mei is. Dat is toch wel een heilige datum. 😋

(Redactie BB: Voor wie het nog niet of niet meer weet, op 29 mei 2011 werd ZZ Leiden na een bloedstollende finale tegen Groningen landskampioen.)

Wat zijn de sterke kanten van dit team?

Ze gaan voor elkaar. Er vallen weinig onvertogen woorden onder elkaar. Dat is ook prettig. 🤪

Waar moet ZZ Leiden voor uitkijken in de games tegen Den Bosch?

De games tegen Den Bosch zijn gevaarlijk omdat ze erop gebrand zijn om van Leiden te winnen. De teams zijn aan elkaar gewaagd dit jaar. En we missen onZZe zevende man (de zesde is Riley), dat maakt dit jaar echt heeel bizar.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *