Kies de Speler van de Maand December!

ZZ Leiden speelde woensdag tegen Aris de laatste wedstrijd van 2021 en dus ook van de maand december. Tijd om je stem uit te brengen voor de Speler van de Maand! Wie van onZZe jongens kwam de afgelopen weken bijzonder goed voor de dag?

In de BNXT League was alleen Landstede te sterk. De andere wedstrijden werden in winst omgezet. De monsterzege op Donar was natuurlijk een heel lekkere. In de FIBA Europe Cup boekte Leiden een prachtige overwinning op medi Bayreuth. Thuis tegen Legia Warschau waren er zeker kansen, maar helaas trokken de Polen aan het langste eind.

Wil je nog even alle statistieken tot nu toe bekijken? Dat kan op de ZZ Leiden-pagina van de BNXT League. De wedstrijdverslagen van de afgelopen maand staan op de site van ZZ Leiden.

Je kunt hieronder je stem uitbrengen voor de Speler van de Maand December. Kies één speler en klik/tik op ‘Verzenden’.

Wie is voor jou de Speler van de Maand December?

Eén reactie op “Kies de Speler van de Maand December!”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *