Kies de Speler van de Maand Januari!

ZZ Leiden kende een vol programma in de maand januari met twee bekerwedstrijden, twee games voor de FIBA Europe Cup en vijf duels in de BNXT League. Tijd om de balans op te maken: wie van onZZe jongens kwam de afgelopen weken bijzonder goed voor de dag? Breng je stem uit voor de Speler van de Maand!

De beide Europese overwinningen op medi Bayreuth en Perm waren natuurlijk om door een ringetje te halen. Dat geldt ook voor de dikke winst op Heroes Den Bosch, al moet daarbij worden aangetekend dat de Bosschenaren niet in hun sterkste formatie aantraden vanwege het coronaprotocol. Dat protocol speelde ZZ Leiden in januari ook een paar keer parten, onder meer in het thuisduel tegen Donar. Dat ging helaas nipt verloren.

Wil je nog even alle statistieken tot nu toe bekijken? Dat kan op de ZZ Leiden-pagina van de BNXT League. De wedstrijdverslagen van de afgelopen maand staan op de site van ZZ Leiden.

Je kunt hieronder je stem uitbrengen voor de Speler van de Maand Januari. Kies één speler en klik/tik op ‘Verzenden’.

Wie is voor jou de Speler van de Maand Januari?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *