Kies de Speler van de Maand Februari!

ZZ Leiden kwam in de maand februari zeven keer in actie, en dat in tweeënhalve week! Pittig programma dus. Tijd om de balans op te maken: wie van onZZe jongens kwam de afgelopen weken bijzonder goed voor de dag? Breng je stem uit voor de Speler van de Maand!

De beide Europese overwinningen op Legia Warschau (uit) en Perm (thuis) waren natuurlijk geweldige prestaties, goed voor plaatsing voor de kwartfinale van de FIBA Europe Cup. De uitoverwinning op Den Bosch gaf ook blijk van karakter, maar de thuiswedstrijd (derde topduel in vijf dagen) ging helaas naar de Bosschenaren, die zich daarmee plaatsten voor de bekerfinale. De drie competitieduels leverden overwinningen op.

Wil je nog even alle statistieken bekijken? Dat kan op de ZZ Leiden-pagina van de BNXT League. De wedstrijdverslagen van de afgelopen maand staan op de site van ZZ Leiden.

Je kunt hieronder je stem uitbrengen voor de Speler van de Maand Februari. Kies één speler en klik/tik op ‘Verzenden’.

Eén reactie op “Kies de Speler van de Maand Februari!”

  1. Marijn heeft met zijn inbreng veel waarde gehad voor het bereiken van de volgende ronde in de Europacup. Mede daardoor ook zijn plek in het Nederlands team verworven. Niet alleen door zijn scores maar vooral door het verdedigende en spelverdelende werk dat hij heeft verzet.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *