Kies de Speler van de Maanden November en December!

ZZ Leiden speelde Tweede Kerstdag de laatste game van het jaar tegen Heroes Den Bosch. Tijd om je stem uit te brengen voor de Speler van de Maand! We hebben de verkiezingen van de maanden november en december samengevoegd, omdat Leiden in november maar drie wedstrijden speelde. Wie van onZZe jongens kwam in november en december bijzonder goed voor de dag?

Leiden kwam de afgelopen twee maanden negen keer in actie. In november tegen Aris, Donar en BAL. In december tegen Lokomotief Rijswijk 2 (beker), Donar, Den Helder Suns, Aris (uit en thuis voor de beker) en Den Bosch. Alleen tegen Den Bosch kon Leiden geen overwinning boeken.

Wil je nog even alle statistieken en de wedstrijdverslagen bekijken? Dat kan op de site van ZZ Leiden. Of klik/tik op de hierbovengenoemde tegenstanders voor alle bijzonderheden.

Je kunt hieronder je stem uitbrengen voor de Speler van de Maand November en December. Kies één speler en klik/tik op ‘Verzenden’.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *