Marijn Ververs Speler van de Maand Oktober!

De ZZ Leiden-fans hebben Marijn Ververs gekozen als Speler van de Maand Oktober! De Leidse guard werd donderdagavond voorafgaand aan het duel tegen Donar in het zonnetje gezet. Hij kreeg de bijbehorende trofee, gemaakt door awardguru.nl, uit handen van zijn grootste fans: zijn ouders.

Het zal geen verbazing wekken dat de door De Blauwe Brigade georganiseerde verkiezing deze uitkomst kreeg. De 24-jarige Ververs is al langere tijd zeer goed op dreef. Hij is niet alleen captain van de Leidse ploeg, maar ook een van de gezichtsbepalende spelers. Terecht dat hij inmiddels tot de vaste krachten van het Nederlands team behoort.

De veelzijdigheid van Ververs blijkt ook uit de statistieken. Zowel aanvallend als verdedigend staat hij zijn mannetje. Dit seizoen is hij tot nu toe goed voor gemiddeld 9,1 punten per game. Een uitschieter was zijn score van 18 punten in de uitwedstrijd tegen Landstede Hammers. Hij komt verder tot gemiddeld 5,3 assists, 4,1 rebounds en 1,1 steals.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *