Kies de Speler van de Maand Oktober!

ZZ Leiden speelde zondag tegen Landstede de laatste game van de maand oktober. De fanZZ weten wat dat betekent: je kunt je stem uitbrengen voor de Speler van de Maand! Wie van onZZe jongens kwam in oktober bijzonder goed voor de dag?

Leiden speelde in oktober vijf keer in competitieverband. En vooruit, laten we die twee Europese wedstrijden in Frankrijk eind september ook meenemen bij deze verkiezing. ZZ Leiden kwam in Cholet ondanks de moeizame aanloop naar dit seizoen goed voor de dag, maar dat resulteerde helaas niet in kwalificatie voor de FIBA Europe Cup.  Marijn Ververs was daar goed op dreef en zat zowel tegen Czarni Slupsk als tegen Cholet in de dubbele cijfers.

Voor de BNXT League boekte Leiden overwinningen op Den Helder Suns met Erikas Venskus als topscorer (24 punten, 6 assists), Rotterdam (scores in de dubbele cijfers voor Hammond, Venskus en Ververs) en Yoast in Bemmel (Schaftenaar en Ververs beiden goed voor 15 punten).

De toppers tegen Den Bosch en Landstede gingen helaas verloren, al boden beide nederlagen zeker perspectief.  Tegen Den Bosch schoten Hammond en Bouwknecht met scherp (respectievelijk 16 en 14 punten) en was Rutherford goed voor een double-double met 10 punten en 11 rebounds. Ook in Zwolle had Hammond het vizier op scherp (20 punten), net als Ververs (18 punten) en Venskus (16 punten).

Wil je nog even alle statistieken en de wedstrijdverslagen bekijken? Dat kan op de site van ZZ Leiden.

Je kunt hieronder je stem uitbrengen voor de Speler van de Maand Oktober. Kies één speler en klik/tik op ‘Verzenden’.

Eén reactie op “Kies de Speler van de Maand Oktober!”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *