Kies de Speler van de Maand Januari!

ZZ Leiden speelde zaterdag tegen Zeeuw & Zeeuw Feyenoord de laatste game van de maand januari. Tijd om je stem uit te brengen voor de Speler van de Maand! Wie van onZZe jongens kwam de afgelopen weken bijzonder goed voor de dag?

Leiden kwam in januari vijf keer in actie: twee maal voor de beker (uit en thuis tegen Donar, resulterend in een finaleplek) en drie keer in de BNXT League. Met overwinningen op Landstede en Aris stelde het team van Doug Spradley een plek in de Elite Gold veilig. De nederlaag tegen Feyenoord maakte voor plaatsing niet meer uit.

Wil je nog even alle statistieken en de wedstrijdverslagen bekijken? Dat kan op de site van ZZ Leiden. Of klik/tik op de hierbovengenoemde tegenstanders voor alle bijzonderheden.

Je kunt hieronder je stem uitbrengen voor de Speler van de Maand Januari. Kies één speler en klik/tik op ‘Verzenden’.