Zondag bij Z@ppsport: Bas (11) ontmoet zijn helden van ZZ Leiden

ZZ Leiden komt zondag 1 oktober uitgebreid aan bod in de nieuwste aflevering van Z@ppsport op NPO3. Supporter Bas (11) stuurde een vraag in naar het populaire kinderprogramma en kreeg vervolgens de dag van zijn leven.

Bas wilde heel graag met het zogenaamde ‘flappie’ een vrije worp leren gooien en vroeg om de hulp van Marijn Ververs. Zijn filmpje met deze vraag viel in de smaak bij Z@ppsport, want na een kennismakingsgesprek met Bas ging de redactie aan de slag om een speciale training te regelen. En dit lukte! Sterker nog, het werd na het eerste contact met het programma almaar mooier voor het jonge lid van De Blauwe Brigade.

Terwijl Bas dacht dat hij vorige week donderdag samen met presentator Ron Boszhard alleen het intro voor het item ging opnemen, viel hij van de ene verrassing in de ander. Hij kreeg in de Vijf Meihal niet alleen les van zijn idool, maar maakte ook op een bijzondere manier kennis met het hele team. Ook was er een hoofdrol voor mascotte Tee!

De aflevering van Z@ppsport is een kijktip voor de zondagmorgen! De uitzending is vanaf 8.42 uur te zien op NPO3.

Eén reactie op “Zondag bij Z@ppsport: Bas (11) ontmoet zijn helden van ZZ Leiden”

  1. Zó leuk dat Bas Marijn als zijn idool heeft.
    10 jaar en dan mag Bas zijn idool ontmoeten, ik begreep zelfs het hele team.
    Wat een superdag moet dat geweest zijn voor Bas. Het is wel vroeg voor de zondag, maar wij zitten óók voor de buis om 8.42u
    Hartelijke groeten, Ellie Ververs-Knuppe

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *