Scheidsrechter- en spelregelsavond in de Hometown Lounge

Op maandag 12 november organiseert de Blauwe Brigade in samenwerking met ZZ-Leiden een heuse scheidsrechteravond in de Hometown Lounge. Tijdens deze avond zal topscheidsrechter Antio Sinterniklaas een presentatie geven over onder andere de spelregels van het basketball. Ook gaat hij met behulp van beeldmateriaal een paar lastige calls uitleggen. Daarnaast zijn er ook dit seizoen weer een paar spelregelwijzigingen ingegaan, deze zullen uiteraard ook besproken worden. Ook is er de mogelijkheid om tijdens deze avond vragen te stellen aan Antio en zal de de avond afgesloten worden met een quiz over de spelregels. De toegang is gratis voor iedereen en we beginnen meteen na de ALV om 19.30. 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *