Meld je aan voor de PubQuiZZ van De Blauwe Brigade!

Doe vrijdagavond 18 december mee met de online PubQuiZZ van De Blauwe Brigade! Meld je aan en maak kans op een van de mooie prijzen die verloot worden na elke ronde. Voor de winnaar is er de Blauwe Brigade PubQuiZZ Trofee! Deelname is gratis, iedereen kan meedoen.

Je kunt vragen over ZZ Leiden, Parker Leiden, basketball en de stad Leiden verwachten. Sommige vragen worden door spelers van ZZ Leiden gesteld! Doe mee met het clubje waarmee je op de tribune zit, met familie of vrienden of alleen.

We beginnen om 20.00 uur en we spelen drie ronden. Meteen na elke ronde stuur je je antwoorden in. We zenden live uit via ons YouTube-kanaal. Informatie over hoe je je antwoorden kunt inzenden krijg je via de mail.

Na elke ronde verloten we fraaie prijzen van Basketball Totaal onder de deelnemende teams! Ook is er een prijs voor het team met de origineelste naam. En er is natuurlijk een trofee voor het winnende team. Let op: daarvoor moet je je team wel van tevoren hebben aangemeld. Dat kan tot vrijdag 18 december, 16.00 uur. Gebruik het formulier hieronder.

Aanmelden is niet meer mogelijk.