Kristel van der Spek over de finale tegen Den Bosch

Kristel van der Spek, de duizendpoot van ZZ Leiden.

ZZ Leiden staat in de finale van de play-offs! In de aanloop naar de eerste game tegen Den Bosch een paar interviewtjes met ZZ Leiden-fans die de ploeg dit seizoen ‘live’ aan het werk hebben gezien. Zoals Kristel van der Spek, de “duizendpoot” van ZZ Leiden.

Kristel, wie wint deze serie in hoeveel games?

Leiden gaat deze serie winnen, in vier games. Omdat wij dan op de voor ons historische datum 29 mei, precies 10 jaar na de eerste keer, weer landskampioen worden!

Wat zijn de sterke kanten van dit team?

Gretigheid en vechtlust!

Waar moet ZZ Leiden voor uitkijken in de games tegen Den Bosch?

Dat ze niet voor zichzelf gaan spelen, maar als team blijven spelen. En snel blijven spelen, Den Bosch geen kans geven op adem te komen. Wat het team ECHT mist tijdens de wedstrijden in de hal: de vibes van de supporters ! Dat “Ga staan als je voor Leiden bent” en de hele hal staat op… Heel vaak was dat net het extra zetje dat ze nodig hadden, dus dat wordt echt erg gemist.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *