De Blauwe Brigade wenst TJ Shorts II beterschap

Point guard TJ Shorts II van HAKRO Merlins Crailsheim liep in de kwartfinale van de FIBA Europe Cup tegen ZZ Leiden een nare blessure op. Tijdens de wedstrijd in de Vijf Meihal was al duidelijk dat het goed mis was. De tot dan toe sterk spelende Amerikaan bleef lange tijd achter de basket liggen om behandeld te worden en keerde daarna niet meer terug. Bij controle in het ziekenhuis bleek hij een borstspier gescheurd te hebben, waaraan hij geopereerd moest worden en waardoor hij lange tijd uit de roulatie is.

Bijzonder jammer, want de snelle spelverdeler was met een zeer sterk seizoen bezig en de fans van Crailheim zagen hem al als de MVP van het seizoen.

De Blauwe Brigade besloot TJ een fruitmand te sturen en hem een spoedig herstel toe te wensen. Een gebaar dat TJ en Merlins Crailsheim zeer konden waarderen, getuige zijn bedankje via Instagram en de video die hij stuurde. Klik op de afbeelding hieronder.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *