Kies de Speler van de Maand Maart!

De spannende game in de halve finale van de FIBA Europe Cup tegen Bahcesehir woensdag was de laatste wedstrijd van ZZ Leiden in de maand maart. Tijd om de balans op te maken: wie van onZZe jongens kwam de afgelopen weken bijzonder goed voor de dag? Breng je stem uit voor de Speler van de Maand!

Leiden kwam zeven keer in actie in maart. Drie keer was dat in de FIBA Europe Cup en vier keer in de BNXT League. Dat leverde onder meer mooie overwinningen op tegen HAKRO Merlins Crailsheim in eigen huis (glansrol voor Maarten Bouwknecht) en Stella Artois Leuven Bears (topscorer: Arunas Mikalauskas met 21 punten). In Mons pakte Leiden de winst op Belfius Mons-Hainaut, met Asbjørn Midtgaard die lekker op dreef was (25 punten).

Wil je nog even alle statistieken bekijken? Dat kan op de ZZ Leiden-pagina van de BNXT League. De wedstrijdverslagen van de afgelopen maand staan op de site van ZZ Leiden.

Je kunt hieronder je stem uitbrengen voor de Speler van de Maand Maart. Kies één speler en klik/tik op ‘Verzenden’.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *