Nieuw: een jack van De Blauwe Brigade!

DJ Ruud loopt er al een tijdje mee rond en binnenkort is ie ook beschikbaar voor anderen: een softshell-jack van De Blauwe Brigade! Het blauwe jack heeft op de achterkant het logo van De Blauwe Brigade en voorop het logo van ZZ Leiden.

Het jack kost 62,50 euro, leden van De Blauwe Brigade krijgen 5 euro korting en betalen 57,50 euro. Via het onderstaande formulier kun je een jack reserveren. Geef s.v.p. aan welke maat je wilt hebben. De jacks vallen vrij klein, dus houd daar rekening mee, bestel bij twijfel een maat groter.

Je betaalt pas als je je jack ophaalt in de hal, bij een van de thuiswedstrijden van ZZ Leiden volgende maand. Mocht de maat niet naar wens zijn, dan kun je een andere maat krijgen. Eventueel kunnen we tegen extra betaling het jack thuis laten bezorgen.

Geef via het onderstaande formulier je gegevens door. Je ontvangt bericht van ons zodra het jack binnen is. Dan krijg je ook informatie over waar en wanneer je het kunt ophalen.

Ja, ik wil graag zo’n tof jack van De Blauwe Brigade!
Reserveren BB-jack
Gewenste maat
Lid van De Blauwe Brigade?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *