Kies de Speler van de Maand April!

ZZ Leiden speelde vrijdag tegen Telenet Giants Antwerp de laatste game van de maand april. Tijd om je stem uit te brengen voor de Speler van de Maand! Wie van onZZe jongens kwam de afgelopen weken bijzonder goed voor de dag?

Leiden kwam in april zes keer in actie. De maand begon met een mooie thuisoverwinning op Charleroi. De uitwedstrijd tegen Oostende was minder succesvol, maar Leiden pakte de draad weer op tegen Hubo Limburg United en Spirou Basket Charleroi. Daarna volgende het tweeluik tegen Telenet Giants Antwerp met een uitwedstrijd en een game in eigen hal.

Wil je nog even alle statistieken en de wedstrijdverslagen bekijken? Dat kan op de site van ZZ Leiden. Of klik/tik op de hierbovengenoemde tegenstanders voor alle bijzonderheden.

Je kunt hieronder je stem uitbrengen voor de Speler van de Maand April. Kies één speler en klik/tik op ‘Verzenden’.