Blauwe Brigade vraagt om vaart bij aankleding hal

Een delegatie van De Blauwe Brigade heeft vrijdag een gesprek gehad met voorzitter Marcel Verburg van ZZ Leiden over onder meer de nieuwe hal. Het bestuur van de supportersvereniging vindt namelijk dat er niet veel vorderingen worden gemaakt als het gaat om bijvoorbeeld licht, geluid en aankleding.

Voorzitter Akif Han van De Blauwe Brigade: “Het leek ons goed om Marcel op de hoogte te stellen van vragen die leven onder de supporters en ook onder ons als bestuur. Zo is er nog steeds niets veranderd aan de zaalverlichting, de speaker is in sommige delen van de hal niet te verstaan en de schoonmaak van de hal laat ook veel te wensen over. We proberen als Blauwe Brigade met spandoeken de hal een beetje aan te kleden, maar er moet nog veel meer gebeuren.”

Marcel Verburg had begrip voor de vragen. “Wij willen ook graag dat dat opgelost wordt. Het moet een aantrekkelijke hal zijn voor supporters en sponsors.” De club heeft de gemeente onlangs voorstellen gedaan om dat te verbeteren.

ZZ Leiden wil vooral heel snel een oplossing voor de businessclub, die nu geen eigen ruimte heeft voor een buffet en een drankje na afloop. “Dat moet vlot geregeld worden, want die sponsoren zijn hard nodig om topbasketball in Leiden mogelijk te maken”, aldus de voorzitter van ZZ Leiden.

Verburg staat open voor voorstellen van De Blauwe Brigade om meer te doen voor de supporters. Een feestelijke opening van de hal is er volgens hem nog niet van gekomen, omdat de hal naar de mening van de club bij lange na nog niet “af” is.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *