Kies de Speler van de Maand Maart!

ZZ Leiden kwam in maart vier maal in actie. Het trof alle keren een Belgische ploeg in de crossborderfase van de BNXT League. Tijd om je stem uit te brengen voor de Speler van de Maand! Wie van onZZe jongens kwam de afgelopen weken bijzonder goed voor de dag?

De ploeg trapte de maand af met een niet zo fraaie maar wel verdiende winst op Spirou Basket Charleroi. Brock Gardner werd topscorer met 18 punten, hij pakte ook nog eens 5 rebounds. Alex Gross was goed voor 14 punten en 7 rebounds.

Daarna mocht Leiden op bezoek in Oostende, waar het een prima wedstrijd speelde, maar in de slotfase moest buigen voor de Belgsiche landskampioen. Luuk van Bree werd topscorer met 17 punten (plus 4 rebounds), gevolgd door Brock Gardner die 16 punten en 4 rebounds liet noteren.

Vervolgens werd Hubo Limburg United in de 1574 Arena aan de zegekar gebonden. Brock Gardner was opnieuw op schot en liet 18 punten en 5 rebounds aantekenen. Ook Alex Gross had een belangrijke bijdrage met 14 punten en 7 rebounds.

Tot slot ontving de ploeg van Doug Spradley RSW Liège Basket in de Leidse hal. Dat leek een makkelijke overwinning te worden, maar uiteindelijk werd het toch nog spannend. Brock Gardner werd topscorer met 19 punten, Luuk van Bree deed met 18 punten ook een aardige duit in het zakje.

Wil je nog even alle statistieken en de wedstrijdverslagen bekijken? Dat kan op de site van ZZ Leiden. Of klik/tik op de hierbovengenoemde tegenstanders voor alle bijzonderheden.

Je kunt hieronder je stem uitbrengen voor de Speler van de Maand Maart. Kies één speler en klik/tik op ‘Verzenden’.