Boek met afscheidsgroeten van de fans voor Worthy

Worthy de Jong nam zondag 23 oktober afscheid van ZZ Leiden. Dat wilden we als supportersvereniging uiteraard niet onopgemerkt voorbij laten gaan, na alles wat hij voor de club heeft betekend. Daarom vroegen we de fans een boodschap voor Worthy achter te laten. We maakten er een mooi boekje van dat Akif en Nienke hem bij zijn afscheid hebben aangeboden. Een digitale versie van het boek, om jullie een idee te geven:

De berichten vind je hieronder. Mooi dat ook Groningse en Bossche fans van de gelegenheid gebruik hebben gemaakt. Het is niet meer mogelijk om berichten toe te voegen.

Log in om een bericht te plaatsen

Henk Jochems schreef op 11 oktober 2022
Beste Worthy
Eerlijk gezegd kijk ik met gemengde gevoelens naar het nieuwe seizoen. Aan de ene kant ben ik uiteraard benieuwd naar het nieuwe team, maar van de andere kant zal jij daar geen deel meer van uitmaken en dat stemt mij weemoedig. Z en Z zonder Worthy
de Jong is alsof onverlaten op een onbewaakt ogenblik je huiskamer hebben leeggehaald. Ik bedoel, je hebt dan nog steeds een dak boven je hoofd, maar je voelt je tegelijkertijd volkomen ontheemd. En dat gevoel zal, vrees ik, ook bij mij dominant aanwezig zijn, wanneer ik naar de wedstrijden van Z en Z ga.
Ik kijk dan weliswaar naar mijn cluppie in de altijd bruisende 5 mei hal, of in de volksmond “ De schuur”, maar er ontbreekt iets elementairs aan. En dat zal met geen mogelijkheid kunnen worden omgebogen.
Ik zal me, op onbewaakte momenten, afvragen “ Wanneer komt ie nou?” Om er even later achter te komen, dat jij zal niet meer zal komen, ik voel daar nu al de pijn van. Wat zal ik jouw prachtige performance op het parket missen, je drives, je 3 punters, je dunks, je branie, je……ach, teveel om op te noemen.
Beste Worthy, ik wens jou heel veel succes bij het Olympisch traject, dat je bent aangegaan. Ik twijfel er geen moment aan, dat je in het nieuwe metier opnieuw uitermate succesvol zal zijn. Natuurlijk zal ik dat proces zoveel mogelijk volgen. Ik laat het hier bij, maar niet nadat ik je bedankt heb voor alles wat je voor de club en de supporters hebt gedaan en betekend. Het ga je goed, kanjer.
... Wissel deze metabox.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *