Boek met afscheidsgroeten van de fans voor Worthy

Worthy de Jong nam zondag 23 oktober afscheid van ZZ Leiden. Dat wilden we als supportersvereniging uiteraard niet onopgemerkt voorbij laten gaan, na alles wat hij voor de club heeft betekend. Daarom vroegen we de fans een boodschap voor Worthy achter te laten. We maakten er een mooi boekje van dat Akif en Nienke hem bij zijn afscheid hebben aangeboden. Een digitale versie van het boek, om jullie een idee te geven:

De berichten vind je hieronder. Mooi dat ook Groningse en Bossche fans van de gelegenheid gebruik hebben gemaakt. Het is niet meer mogelijk om berichten toe te voegen.

Log in om een bericht te plaatsen

Arie schreef op 14 oktober 2022
Wat schrijf je, aan iemand over wie al zoveel geschreven is? Laat ik het toch proberen ... Worthy, je bent & blijft een Game Changer voor het basketball in Nederland én Europa. Je hebt flair, creativiteit, persoonlijkheid én altijd de wil om te winnen. Elk jaar heb je iets toegevoegd aan je bag of tricks. Ik ben heel blij dat je ooit voor Leiden hebt gekozen. En voor Oranje. En nu voor 3x3. Het was heel mooi om je, soms van dichtbij, voor én achter de camera, te mogen volgen. In binnen- en buitenland. Dankjewel daarvoor. Het leven van een topsporter, en zeker dat van een profbasketballer in ons land, is niet makkelijk. Ik hoop dat de liefde die jij aan de game hebt gegeven, ook aan jou wordt gegeven. Door diezelfde game, door de fans, door de andere spelers, de coaches, de media. Ik wens je boven alles, voorspoed & gezondheid. Zowel in het 3x3 maar nog belangrijker, op alle andere "playgrounds" die op je pad komen, of het nu werk, gezin of fotografie is. Keep hoopin' & all my best - Arie
... Wissel deze metabox.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *