Boek met afscheidsgroeten van de fans voor Worthy

Worthy de Jong nam zondag 23 oktober afscheid van ZZ Leiden. Dat wilden we als supportersvereniging uiteraard niet onopgemerkt voorbij laten gaan, na alles wat hij voor de club heeft betekend. Daarom vroegen we de fans een boodschap voor Worthy achter te laten. We maakten er een mooi boekje van dat Akif en Nienke hem bij zijn afscheid hebben aangeboden. Een digitale versie van het boek, om jullie een idee te geven:

De berichten vind je hieronder. Mooi dat ook Groningse en Bossche fans van de gelegenheid gebruik hebben gemaakt. Het is niet meer mogelijk om berichten toe te voegen.

Log in om een bericht te plaatsen

Tibor van der wel schreef op 15 oktober 2022
Beste Worthy,

Gefeliciteerd met je prachtige 5x5 carrière en veel succes in je 3x3 carrière.
Ik weet nog dat ik je zag spelen je 1e seizoen bij Rotterdam. Ik zag een ‘street baller’ en ik heb je zien worden tot de motor van zowel Leiden als het NL team. Wat kon ik je ‘haten‘ als je het weer eens tegen Den Bosch liet zien. Een chase down block, wat je al aan zag komen. Een killing driepunter of geniale actie die je aan voelde komen. Dank voor wat je het NL Basketball hebt gegeven!
En nu ga je ook nog ‘even’ alles geven in het 3x3 Basketball, iets wat ook nog eens perfect bij je past. Bedankt en heel veel succes!
... Wissel deze metabox.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *