Boek met afscheidsgroeten van de fans voor Worthy

Worthy de Jong nam zondag 23 oktober afscheid van ZZ Leiden. Dat wilden we als supportersvereniging uiteraard niet onopgemerkt voorbij laten gaan, na alles wat hij voor de club heeft betekend. Daarom vroegen we de fans een boodschap voor Worthy achter te laten. We maakten er een mooi boekje van dat Akif en Nienke hem bij zijn afscheid hebben aangeboden. Een digitale versie van het boek, om jullie een idee te geven:

De berichten vind je hieronder. Mooi dat ook Groningse en Bossche fans van de gelegenheid gebruik hebben gemaakt. Het is niet meer mogelijk om berichten toe te voegen.

Log in om een bericht te plaatsen

Roel van der Mark en Sandra Kemeling schreef op 16 oktober 2022
Beste Worthy,
Elf jaar lang hebben wij in de Vijf Meihal genoten van je fantastische acties.
We hebben je in al die jaren ook steeds beter zien worden. Mooie en niet te beschrijven moves en steeds betere stats; 2 en 3 punters, free throws, assists, rebounds, blocks, steals etc. Je groeide uit tot de onbetwiste mentale aanvoerder van ZZ Leiden. Niet kapot te krijgen en nooit opgeven.
Altijd als het er om spande pakte jij het voortouw, kwam je met onnavolgbare acties en scores, ging het publiek erachter staan (wij hebben flink mee geschreeuwd) en werd er vaak alsnog gewonnen.
De topteams in Nederland, België en heel Europa kunnen er over mee praten.
Nooit opgeven! Jouw kracht is het karakter van ZZ geworden: Mister ZZ Leiden!!
Onmisbaar voor het team. En voor de supporters, jouw ererondes na de wedstrijden (aan het eind van de rij) zijn onvergetelijk geworden. Voor iedere fan aandacht.
En nu 3x3 basketball; een gouden toekomst lijkt ons, op naar de Spelen! We gaan het volgen.
Worthy, heel veel dank voor die mooie jaren, we zullen je missen maar hopelijk nog regelmatig terugzien in de Vijf Meihal én in de nieuwe hal (op je eigen BeWorthy tribune).
Want een ding is zeker, je blijft natuurlijk voor altijd een LEIENAAR !!

Groet en take care,

Roel van der Mark en Sandra Kemeling,
Leiden, oktober 2022
... Wissel deze metabox.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *