Boek met afscheidsgroeten van de fans voor Worthy

Worthy de Jong nam zondag 23 oktober afscheid van ZZ Leiden. Dat wilden we als supportersvereniging uiteraard niet onopgemerkt voorbij laten gaan, na alles wat hij voor de club heeft betekend. Daarom vroegen we de fans een boodschap voor Worthy achter te laten. We maakten er een mooi boekje van dat Akif en Nienke hem bij zijn afscheid hebben aangeboden. Een digitale versie van het boek, om jullie een idee te geven:

De berichten vind je hieronder. Mooi dat ook Groningse en Bossche fans van de gelegenheid gebruik hebben gemaakt. Het is niet meer mogelijk om berichten toe te voegen.

Log in om een bericht te plaatsen

Martin Hoekstra schreef op 16 oktober 2022
Hey Worthy, de eerste keer dat ik met je te maken kreeg was in een van je eerste seizoenen. Je gaf toen een clinic aan een aantal leden van de Leidse ondernemersvereniging. Hoewel ik zelf spelend lid van BS Leiden was, mocht ik aan die clinic meedoen. Je fanatisme en leuke manier van omgaan met al die ondernemers sprak me erg aan.
Vanaf 2013 werkte ik voor ZZ Leiden en heb ik je regelmatig gesproken bij wedstrijden van ZZ en het Nederlands team, tijdens interviews voor In The Paint of toen ik je bezocht tijdens dat ene jaartje in Frankrijk. Je hebt mij en vele supporters al die jaren mooie dingen laten zien. Je fanatisme was ongeƫvenaard en je kwaliteiten waren door velen niet te volgen. Bedankt voor al die jaren dat je in Leiden hebt gespeeld en ons hebt vermaakt met weergaloze acties. Bedankt ook dat je altijd open stond voor de fans of een interviewtje na afloop van wedstrijden. Je was een voorbeeld voor velen.
... Wissel deze metabox.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *