Busreis naar Groningen op 27 mei

UPDATE: JE KUNT JE NIET MEER AANMELDEN VOOR DE BUSREIS, DE INSCHRIJVING IS GESLOTEN. UITERAARD KUN JE WEL OP EIGEN GELEGENHEID NAAR GRONINGEN GAAN.

Er komt een game 4 in de finaleserie tegen Donar! Die vierde wedstrijd vindt plaats op zaterdag 27 mei in Martiniplaza in Groningen. Daar wil je als ZZ Leiden-supporter natuurlijk bij zijn. De Blauwe Brigade regelt dan ook een bus naar Groningen die dag. En daar kun je nu voor opgeven.

Hieronder de belangrijkste informatie.

Wat kost het?

De busreis kost 20 euro voor leden van De Blauwe Brigade en €22,50 voor niet-leden. Een toegangskaartje voor de wedstrijd moet je zelf kopen via de website van Donar:

https://secure.ticketunie.com/widgets/306/6/OrderActvity/3613

Wanneer moet je je uiterlijk aanmelden?

Zo snel mogelijk, als je er zeker van wilt zijn dat je meekunt. Er rijdt namelijk maar één bus en vol is vol.

Hoe ziet het programma eruit?

De game begint om 19.30 uur. We verzamelen om 15.30 bij de Vijf Meihal. Zorg dat je op tijd aanwezig bent, we wachten niet. In het weekend kun je gratis parkeren bij de Vijf Meihal.

We vertrekken in principe 30 minuten na afloop van de game weer richting Leiden. Mocht Leiden die avond landskampioen worden, dan vertrekken we een uur na afloop van de game. De bus wacht niet! Waarschijnlijk zijn we iets na middernacht weer terug bij de Vijf Meihal.

Bevestiging en herinnering

Als je betaald hebt, krijg je van ons een bevestiging en de dag voor de wedstrijd sturen we je nog een herinnering en aanvullende informatie.

Door je op te geven ga je akkoord met ons reglement ten aanzien van busreizen. En voor de duidelijkheid zeggen we het nog maar even: tijdens de heenreis is het niet toegestaan alcohol te nuttigen in de bus.

Disclaimer en annuleringsmogelijkheden

De bus rijdt alleen bij voldoende aanmeldingen. Als je je hebt aangemeld, maar er rijdt geen bus,  dan krijg je je geld teruggestort. We hebben geen automatisch reserveringsysteem,  dus het is voor ons niet mogelijk om meteen de aanmeldmogelijkheid stop te zetten als de bus vol is. We houden dat natuurlijk wel nauwgezet in de gaten. Als je onverhoopt geboekt hebt terwijl er geen plek meer is, dan krijg je uiteraard meteen je geld teruggestort.

Mocht jij – nadat je geboekt hebt – toch niet kunnen, dan kunnen we helaas geen geld terugstorten, omdat wij kosten moeten maken. Uiteraard is het wel mogelijk om iemand anders in jouw plaats te laten gaan. Geef dat dan zo snel mogelijk via e-mail door aan het secretariaat van De Blauwe Brigade: blauwebrigade@eredivisiebasketballleiden.nl