Ga mee naar Zwolle op 17 mei!

De Blauwe Brigade gaat weer on tour! We regelen een bus naar Zwolle. ZZ Leiden speelt daar op vrijdagavond 17 mei tegen Landstede Hammers de tweede game van de halve finale van de play-offs. Mooie gelegenheid om met een club supporters die kant op te gaan.

Wat kost het?

De busreis (heen en terug) kost 25 euro. Maar… leden van De Blauwe Brigade krijgen € 7,50 euro korting en betalen dus € 17,50.  Nog geen lid? Meld je dan snel aan. Je lidmaatschap geldt ook voor het hele volgende seizoen.

Wil je voor meerdere mensen bestellen? Dan moet je dat voor allemaal apart doen. Je kunt het formulier weer opnieuw invullen, eventueel nadat je het cachegeheugen van je browser ververst hebt.

Je moet zelf een kaartje aanschaffen voor de wedstrijd. Dat kan via deze link, je komt dan automatisch bij de kaarten voor het uitvak:

https://shop.ticketing.cm.com/landstede-hammers-gasten/

Hoe ziet het programma eruit?

We verzamelen vrijdag om 16.15 uur op het parkeerterrein achter de Vijf Meihal. De bus vertrekt om 16.30 uur. In de buurt van de Vijf Meihal is het op vrijdag tot 19.30 uur betaald parkeren. Zorg dat je op tijd aanwezig bent, we wachten niet. Rond 18.30 uur arriveren we bij het Landstede Sportcentrum in Zwolle, waar je nog wat kunt eten en drinken voor de wedstrijd. De game begint om 19.30 uur.

We vertrekken 30 minuten na afloop van de game weer richting Leiden. De bus wacht niet! Waarschijnlijk zijn we rond 23.30 uur weer terug bij de Vijf Meihal.

Als je betaald hebt, krijg je van ons een bevestiging en de dag voor de wedstrijd sturen we je nog een herinnering.

Praktische zaken

Door je op te geven ga je akkoord met ons reglement ten aanzien van busreizen. En voor de duidelijkheid zeggen we het nog maar even: het is op de heenreis NIET toegestaan om alcoholische dranken mee te nemen in de bus. Alleen onaangebroken flesjes of blikjes non-alcoholische dranken zijn toegestaan. We behouden ons het recht voor om daarop te controleren. Dit beleid hanteren we naar aanleiding van vorige busreis. We willen dat iedereen zich welkom voelt en dat het voor iedereen ‘s middags en ‘s avonds leuk blijft. Op de terugreis een gezellig biertje is prima, overmatig alcoholgebruik niet. We zullen daarop toezien.

De busreis gaat hoe dan ook door, dankzij een toffe sponsor die zich garant heeft gesteld.  Dus trommel familie en vrienden op en meld je aan! Er rijdt maar één bus en vol is vol, dus wacht niet te lang.

Mocht je uiteindelijk verhinderd zijn, dan kunnen we helaas geen geld terugstorten, omdat wij kosten moeten maken. Uiteraard is het wel mogelijk om iemand anders in jouw plaats te laten gaan, mocht je onverhoopt niet kunnen. Geef je wijziging zo snel mogelijk door via e-mail aan het secretariaat van De Blauwe Brigade: blauwebrigade@eredivisiebasketballleiden.nl

Wedstrijd en busreis zijn geweest. En het was leuk!