De Blauwe Brigade Crossborder Poule

Welkom bij de Crossborder Poule 2024 van De Blauwe Brigade!

Voorspel voor de wedstrijden die ZZ Leiden speelt in de crossborderfase van de BNXT League de einduitslag en de speler van ZZ Leiden die met zijn punten, rebounds en assists bonuspunten voor jou in de wacht sleept (Player of the Game). Dat kan tot de tip-off van de betreffende wedstrijd.

Op deze pagina vind je een uitgebreidere uitleg van de spelregels. We hebben een prijs voor degene die in een speelronde de hoogste score heeft: zo’n prachtige nieuwe ZZ Leiden/Blauwe Brigade-sjaal!

Voor de top 3 in het eindklassement zijn mooie prijzen te winnen:

 

Klik/tik op de link hieronder voor je voorspelling van de game ZZ Leiden – Telenet Giants Antwerp op 20 april (inzenden kan tot 20 april, 20.00 uur):

De Blauwe Brigade Crossborder Poule ZZ Leiden-Antwerp Giants

Klik/tik op de link hieronder voor je voorspelling van de game RSW Liège Basket – ZZ Leiden op 26 april (inzenden kan tot 26 april, 20.00 uur):

De Blauwe Brigade Crossborder Poule RSW Liège Basket-ZZ Leiden

Klik/tik op de link hieronder voor je voorspelling van de game ZZ Leiden – Filou Oostende op 1 mei (inzenden kan tot 1 mei, 20.00 uur):

De Blauwe Brigade Crossborder Poule ZZ Leiden-Filou Oostende

Klik/tik op de link hieronder voor je voorspelling van de game Spirou Basket Charleroi – ZZ Leiden op 3 mei (inzenden kan tot 3 mei, 20.30 uur):

De Blauwe Brigade Crossborder Poule Spirou Basket Charleroi-ZZ Leiden