Boek met afscheidsgroeten van de fans voor Worthy

Worthy de Jong nam zondag 23 oktober afscheid van ZZ Leiden. Dat wilden we als supportersvereniging uiteraard niet onopgemerkt voorbij laten gaan, na alles wat hij voor de club heeft betekend. Daarom vroegen we de fans een boodschap voor Worthy achter te laten. We maakten er een mooi boekje van dat Akif en Nienke hem bij zijn afscheid hebben aangeboden. Een digitale versie van het boek, om jullie een idee te geven:

De berichten vind je hieronder. Mooi dat ook Groningse en Bossche fans van de gelegenheid gebruik hebben gemaakt. Het is niet meer mogelijk om berichten toe te voegen.

Log in om een bericht te plaatsen

77 berichten.
Anouck van Loo schreef op 7 oktober 2022
Foto met Worthy
Worthy bedankt voor de mooie jaren basketbal die je hebt laten zien! Door jou ben ik fan geworden van de sport & van ons ZZ Leiden! Ik wens je nog alle succes in de toekomst bij het 3x3 en met je mooie gezin! Liefs Anouck!
... Wissel deze metabox.
Maarten van der nat schreef op 6 oktober 2022
Worthy bedankt dat je de Leidse kleuren met passie en trots heb gedragen, van het eerste kampioenschap in de hell van Leiden zuid.
Tot een bekroning op jou 5x5 carrière de bnext winnen. Een man van de club

Heel veel succes met je 3x3 carrière.
Bedankt voor alles.
... Wissel deze metabox.
Geert Kaldenhoven schreef op 6 oktober 2022
Een van de beste zo niet de beste speler die ooit het shirt van ZZ heeft mogen dragen. Voor mij is hij de GOAT, een echte legende.
Wat zullen wij zijn blocks en acties gaan missen.
Worthy bedankt voor je inzet en je niet aflatende enthousiasme. Heel veel succes met je nieuwe uitdaging 3x3 basketbal. Het ga je goed en nogmaals bedankt voor alle mooie jaren!
... Wissel deze metabox.
Marnix Morren schreef op 6 oktober 2022
Het mog van mij nog wel een paar jaartjes hoor, maar ik begrijp de keuze voor het 3x3 volledig en met dit snelle spel zal jou creativiteit, flexibilitiet en inzet uitstekend tot zijn recht komen.
Worthy de Jong, Worthy de Jong, Worthy.... Worthy.... WORTHY DE JONG! een echte leijenaar
... Wissel deze metabox.
Karin schreef op 6 oktober 2022
Lieve Worthy,
wij hebben altijd zo van je genoten. Al die onverwachte moves die zo snel gingen dat we ze later nog eens terug moesten kijken, je bent onze favoriet, we zullen je missen!
Familie de Jong uit Roosendaal.
... Wissel deze metabox.
Marco Spetter schreef op 6 oktober 2022
Ik ga je missen, het was altijd fijn om voor, tijdens en na de wedstrijden even dat gebaar van dank naar mij en de andere vrijwilligers te krijgen. Bedankt voor die mooie jaren, en hopelijk zien we je in Parijs .
... Wissel deze metabox.
Hans de Heer schreef op 6 oktober 2022
Een geweldige basketballer, een aardige kerel en ook nog eens een goede fotograaf. Sommige mensen hebben het allemaal. Heel veel succes met je 3x3 carriere!
... Wissel deze metabox.
Kristel Van der Spek schreef op 6 oktober 2022
Dank je wel voor het 12 jaar lang mijn vaste factor geweest te zijn als collega, wat hebben we veel mee gemaakt, kampioenschappen, bekers, leuke gesprekken, gelachen en gehuild. Succes met 3x3 !
... Wissel deze metabox.
John Kuhn schreef op 6 oktober 2022
Worthy, dankzij jou is mijn zoon helemaal verzot geraakt op onze mooie sport, en speelt nu zelf ook.
Dank voor alle mooie momenten, en heel veel succes met 3x3.
... Wissel deze metabox.
ruud freeke schreef op 6 oktober 2022
wat ik bewonderde was : anticipaties ,creativiteit, souplesse, veerkracht, spelinzicht, sociaal gedrag, eerlijk zijn, praten met de refs als ze een naar jouw mening verkeerd beslisten, gebruik maken van je slangenlijf, en cool blijvend in hot times, eigenlijk ben je een complete speler, zelfs je bijgeloven waren nuttig zoals broek ophalen en ff de vloer aanraken before the games. we gaan je missen , maar je spel gaat voor de jeugd rendement opleveren, ben bij je afscheid, Worthy dank voor wat je ons gaf.
... Wissel deze metabox.
emiel van den hoed schreef op 6 oktober 2022
Een speler om naar de hal toe te komen ,
Veel spectaculaire wedstrijden gezien en blij om jou als speler zo lang bij ZZ te hebben gehad.
Het ga je goed
... Wissel deze metabox.
Erik Jens schreef op 6 oktober 2022
Ik heb als Den Bosch-supporter, ook al heb je ons vaak pijn gedaan, enorm van je genoten. Je inzicht, leiderschap, dribbels, schoten maar vooral je intuïtieve spel zijn een voorbeeld voor iedereen. Veel succes en gezondheid verder.
... Wissel deze metabox.
Esri spetter schreef op 6 oktober 2022
Ik ben met jou opgegroeid. Toen ik klein was, was jij een van mijn helden. Dat ben je 11 jaar later nog steeds. Veel plezier in de 3x3 wereld, we gaan je nog vaak genoeg zien
Veel liefs, de jongste spetter 🙂
... Wissel deze metabox.
Maarten Plug schreef op 6 oktober 2022
Door jou ben ik gaan genieten van dit leuke spelletje. Toen ik 3 jaar geleden voor t eerst ging kijken, was ik gelijk verkocht aan de energie en wilskracht die jij in t spelletje legt. Bedankt voor al die avonden, waar we hebben kunnen genieten van je spel!
... Wissel deze metabox.
Astrid Anholts- Jansen schreef op 6 oktober 2022
Wat een fantastische momenten hebben wij met jou beleefd. Wat heb je ons laten genieten met je tomeloze inzet en enthousiasme. Het meest genoten van de verpletterende blocks die je uit kon delen en de ontelbare steals. We gaan je missen, ZZ gaat je missen. Succes met je 3x3 carriere. Ook daar blink je uit. Het ga je goed
... Wissel deze metabox.
Ellen schreef op 6 oktober 2022
Voor altijd in onze harten💪🏽
... Wissel deze metabox.
Chris van de Bosch schreef op 6 oktober 2022
Ik vind het ontzettend jammer dat je weg bent bij Leiden Worthy! Je was en bent een speler die de meest onverwachte dingen laat zien op het veld, iemand voor wie je naar de hal komt. Daarnaast was je volgens mij de laatste seizoenen ook heel belangrijk voor de jongere spelers. Heel veel succes bij alles wat je verder gaat doen en bedankt voor alle moooie momenten die je ons gegeven hebt!
... Wissel deze metabox.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *