Boek met afscheidsgroeten van de fans voor Worthy

Worthy de Jong nam zondag 23 oktober afscheid van ZZ Leiden. Dat wilden we als supportersvereniging uiteraard niet onopgemerkt voorbij laten gaan, na alles wat hij voor de club heeft betekend. Daarom vroegen we de fans een boodschap voor Worthy achter te laten. We maakten er een mooi boekje van dat Akif en Nienke hem bij zijn afscheid hebben aangeboden. Een digitale versie van het boek, om jullie een idee te geven:

De berichten vind je hieronder. Mooi dat ook Groningse en Bossche fans van de gelegenheid gebruik hebben gemaakt. Het is niet meer mogelijk om berichten toe te voegen.

Log in om een bericht te plaatsen

77 berichten.
Richard ten Kate schreef op 15 oktober 2022
Great player 🙏👍
... Wissel deze metabox.
Arie schreef op 14 oktober 2022
Wat schrijf je, aan iemand over wie al zoveel geschreven is? Laat ik het toch proberen ... Worthy, je bent & blijft een Game Changer voor het basketball in Nederland én Europa. Je hebt flair, creativiteit, persoonlijkheid én altijd de wil om te winnen. Elk jaar heb je iets toegevoegd aan je bag of tricks. Ik ben heel blij dat je ooit voor Leiden hebt gekozen. En voor Oranje. En nu voor 3x3. Het was heel mooi om je, soms van dichtbij, voor én achter de camera, te mogen volgen. In binnen- en buitenland. Dankjewel daarvoor. Het leven van een topsporter, en zeker dat van een profbasketballer in ons land, is niet makkelijk. Ik hoop dat de liefde die jij aan de game hebt gegeven, ook aan jou wordt gegeven. Door diezelfde game, door de fans, door de andere spelers, de coaches, de media. Ik wens je boven alles, voorspoed & gezondheid. Zowel in het 3x3 maar nog belangrijker, op alle andere "playgrounds" die op je pad komen, of het nu werk, gezin of fotografie is. Keep hoopin' & all my best - Arie
... Wissel deze metabox.
Pim schreef op 14 oktober 2022
Ontzettend van je genoten! En we gaan zeker nog wat meemaken met 3x3!
... Wissel deze metabox.
Elisa Bonnet schreef op 14 oktober 2022
Beste Worthy,
Mede door jou ben ik van basketbal gaan houden! Onze dochter ging op basketbal, we gingen een keer kijken bij ZZ Leiden en ik was verkocht!
Sowieso de sfeer in de 5 mei hal, waar jij voor een heel groot deel verantwoordelijk voor was. Het publiek opzwepen, wie moet dat dan nu gaan doen?
Bedankt voor je altijd 1000% inzet! Ik, wij, als gezin, wensen je het allerbeste met alles in de toekomst en vooral met 3x3 basketbal.
Leiden gaat je missen....
Groetjes Elisa Bonnet
... Wissel deze metabox.
Nico en Demi Hols5 schreef op 14 oktober 2022
Worthy
The best
Wat hebben wij waanzinnig van jou spel genoten .Een op en top sportman .en altijd oog voor de supporters .Bedankt
... Wissel deze metabox.
Walter Boon schreef op 14 oktober 2022
Hoi Worthy,
Hartelijk dank voor je inzet voor ZZ Leiden! Je hebt met het team veel mooie prijzen gewonnen en bent door je vele jaren trouwe dienst een echt clubicoon geworden. Ik heb je inzet altijd zeer gewaardeerd, jij was echt een speler voor wie ik speciaal naar de hal kwam. Veel succes met 3x3, hopelijk haal je de Olympische Spelen met je team en misschien nog wel meer….
Groeten,
Walter Boon
... Wissel deze metabox.
Hans Pluut schreef op 14 oktober 2022
Worthy ontzettend bedankt voor de prachige jaren bij ZZ LEIDEN
... Wissel deze metabox.
Helma Koerts schreef op 14 oktober 2022
Alle goeds Worthy voor de toekomst. Ik had je graag ooit bij onze club Donar zien spelen. Goede speler maar je moet niet tegen je moeten spelen. Groet Helma
... Wissel deze metabox.
Niek van Bemmel schreef op 14 oktober 2022
11 is het gekkengetal, iets waar ze in het carnavaleske Den Bosch wat mee hebben. Eerlijk is eerlijk, toen je het afgelopen seizoen wel eens aan het mijmeren was over stoppen met 5x5 dacht ik ook wel eens dat je gek was. Ik had graag nog een 12e seizoen van je in Leiden gezien maar je ambitie en gevoel gaven een andere richting aan. Inmiddels heb je al laten zien dat de Olympische droom een haalbare is en ik zie je dan ook graag op dat podium in Parijs met een mooie plak. Worthy, dank je wel voor alle mooie jaren die je aan ZZ Leiden hebt gegeven. Ik blijf je volgen!
... Wissel deze metabox.
Theo schreef op 14 oktober 2022
Ha Worthy,
De keren dat ik je hebt zien spelen heb ik erg genoten van je!
Je inzet, spelinzicht fanatisme, alles wat topsporter moet hebben.
Heel veel succes in het 3 tegen 3!!
... Wissel deze metabox.
Willem. Overbeeke schreef op 14 oktober 2022
Hi Worthy
Enorm genoten van jouw energieke en spectaculaire spel! Het ga je goed!
... Wissel deze metabox.
Martin Zonderop schreef op 14 oktober 2022
Worthy, wat hebben wij mogen genieten van jou bij ZZ-Leiden. Jouw inzet, je schitterende spel, de heerlijke 3-tjes en ook de onmogelijke scores, het was vaak fenomenaal. De bloks, achter de tegenstander aan en bamm met bal tegen het bord waren schitterend. De tegenstander wist vaak niet wat er gebeurde en jij was al weer vol met de aanval bezig….. En na de wedstrijd met het ererondje had je voor iedere supporter even tijd voor een handtekening of op de foto. Nu op naar de Olympische Spelen met 3x3. We gunnen het jou van 🧡 en wensen je daarmee veel succes. H💙rtelijke van Sandra en Martin
... Wissel deze metabox.
Romy en Emma schreef op 14 oktober 2022
Hi Worthy,

Bedankt voor alle mooie jaren. Bedankt dat je het zolang met marijn hebt volgehouden. Dat is vrij lastig. Nu nemen wij jou taken over. We gaan je missen. Mocht je nog een cheerleader nodig hebben bij 3x3 weet je ons te vinden.

Groetjes,
Romy en Emma
... Wissel deze metabox.
Jan Boon schreef op 14 oktober 2022
Worthy bedankt voor je tomeloze inzet voor ZZ Leiden. Wij volgen je al 11 jaar en hebben genoten van de kampioenschappen, bekers en Mvp titels. Altijd als het spel erom vroeg, stond jij er weer met je fenomenale acties. We gaan je inzet missen. Wij wensen je veel succes bij het 3x3 basketball. En wellicht zien we je nog op de OS van 1924 in Parijs. Het ga je goed. 🏀🏀🏀 je fans Walter, Marnix en Jan Boon
... Wissel deze metabox.
Henny Nijssen schreef op 14 oktober 2022
je alle jaren bij ZZ meegemaakt. Met veel plezier naar je spel gekeken, je enthousiasme was geweldig en legendarisch. Voor mij Mr ZZ. Succes met 3*3
... Wissel deze metabox.
Petrr Paulides schreef op 14 oktober 2022
Worthy, bedankt voor al je onnavolgbare acties, zowel aanvallend als verdedigend.
You can take a man out of Leiden. But you never can take Leiden out of a man.
... Wissel deze metabox.
Ger en Patty schreef op 14 oktober 2022
Hoi Worthy,

Bedankt voor de jarenlange samenwerking bij ZZ Leiden. Wij gaan je enthousiasme en inzet enorm missen. Het zal wennen worden om jou niet meer over het veld in de 5 mei hal te zien rennen. Veel plezier met je nieuwe uitdaging en hopelijk tot snel!

Groetjes Ger en Patty
... Wissel deze metabox.
Ciska de Best schreef op 14 oktober 2022
Inmiddels heb ik al wat acties van jou in de 3x3 competitie gezien. En ok, je hebt een goede keuze gemaakt want man wat blink je hier toch ook weer uit. Maar de schuur zal zonder jou nooit meer het zelfde zijn. Het gefrommel aan je broek, je kletspraatjes met de scheidsrechters, de onheilspellende blocks en je onvermoeide tomeloze inzet! Jij bracht die hele hal in beweging! Dank voor jarenlange prachtige basketbalmomenten. Het ga je goed! Ciska
... Wissel deze metabox.
Erica Middel schreef op 14 oktober 2022
Beste Worthy,

Wat baalde ik er altijd van als je het in wedstrijden tegen Donar op je heupen kreeg en onmogelijke scores maakte, steals pakte en met een block een score voorkwam.
Maar als basketballiefhebber kan ik dat ook weer waarderen.
Bedankt dat je vele fans en liefhebbers van het basketbal jarenlang hebt vermaakt in het 5x5 en hopelijk zien we jou nog in het oranje op de Spelen in Parijs.
... Wissel deze metabox.
Greet Spetter schreef op 14 oktober 2022
Lieve Worthy, wat hebben we samen meegemaakt. Zelfs je laatste game voor ZZ stond ik op tv een interview te geven over jou. Iets wat ik voor een ander niet zo snel zal doen. Bedankt voor wie je tot nu toe was en wat je voor ons betekend met je familie. Tot in Parijs 😉 Greet
... Wissel deze metabox.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *